Κύριο πλίνθωμα κραμάτων σκάνδιου MG για πρόσθετο MgSc2 MgSc30

Κύριο πλίνθωμα κραμάτων σκάνδιου MG για πρόσθετο MgSc2 MgSc30

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HIGH BROAD
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: MgSc2

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 5kgs
Τιμή: to be negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: MgSc vacuum package
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C, D/P
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

υλικό: Σκάνδιο μαγνήσιου Τύπος: Sc
Τύπος: MgSc2 εφαρμογή: Πρόσθετη ουσία
Εμφάνιση: Αργυροειδής-γκρίζο μεταλλικό στερεό με διάφορες μορφές (φύλλο, ράβδος, ψεκάζοντας στόχος, φραγμός, κ Άλλος: MgSc5 ή MgSc30
Υψηλό φως:

Mg Scandium Master Alloy

,

Mg Scandium Master Alloy Ingot

,

Mg Scandium Master Alloy For Additive

Περιγραφή προϊόντων

Κύριο πλίνθωμα κραμάτων σκάνδιου MG για πρόσθετο MgSc2 MgSc30

MgSc2 κύριο κράμα σκάνδιου MG πλινθωμάτων κραμάτων σκάνδιου μαγνήσιου μεταλλικών οξειδίων σπάνια γαίας

 

Κύριο κράμα μαγνήσιο-σκάνδιου MgSc2

Το μαγνήσιο-σκάνδιο είναι ένα από τα πολυάριθμα κράματα μετάλλων. Τα υψηλά ευρέα προϊόντα κραμάτων είναι διαθέσιμα με διάφορες μορφές όπως η σκόνη, οι φραγμοί, τα πλινθώματα, οι κορδέλλες, τα καλώδια, τα φύλλα, οι ψεκάζοντας στόχοι, τα φύλλα αλουμινίου, και οι μορφές συνήθειας και στις τυποποιημένες και πελάτης-διευκρινισμένες συνθέσεις στοιχείων. Οι μηχανικοί μας μπορούν να παρέχουν τις οδηγίες στην επιλογή ενός κράματος βασισμένου στην προοριζόμενη εφαρμογή. Παρακαλώ ζητήστε από ένα απόσπασμα για να λάβετε ανωτέρω τις πληροφορίες τιμολόγησης βασισμένες στις προδιαγραφές σας.

Τύπος - 1 MgSc2
Τύπος - 2 MgSc5
Τύπος 3 MgSc30

Κύριο πλίνθωμα κραμάτων σκάνδιου MG για πρόσθετο MgSc2 MgSc30 0

Σκάνδιο (ατομικό σύμβολο: Sc, ατομικός αριθμός: 21) είναι ένας φραγμός Δ, ομάδα 3, περίοδος 4 στοιχείο με ένα ατομικό βάρος 44.955912. Ο αριθμός ηλεκτρονίων σε κάθε ένα από τα κοχύλια του σκάνδιου είναι [2, 8, 9, 2] και η διαμόρφωση ηλεκτρονίων της είναι [AR] 3d1 4s2. Το πρότυπο Bohr σκάνδιου το άτομο σκάνδιου έχει μια ακτίνα 162 μ.μ. και μια ακτίνα Waals φορτηγών der 216 μ.μ. Το σκάνδιο προβλέφθηκε από Dmitri Mendeleev το 1871 και πραγματικά ανακαλυμμένος και απομονώθηκε από Lars Nilson το 1879. Ένα από τα μέταλλα μετάβασης, σκάνδιο έχει μια αργυροειδής-άσπρη εμφάνιση με στοιχειώδη μορφή του που οξειδώνει κίτρινος ή ροζ επάνω στην επαφή με τον αέρα. Στοιχειώδες ScandiumIt συμπεριλαμβάνεται περιστασιακά στην ταξινόμηση των στοιχείων σπάνια γαίας. Το σκάνδιο βρίσκεται στα συγκεντρωμένα ποσά στα μεταλλεύματα euxenite, gadolinite και thortveitite εντούτοις, λόγω των δυσκολιών κατά την προετοιμασία του μεταλλικού σκάνδιου, το σφαιρικό εμπόριο του καθαρού μετάλλου είναι πολύ περιορισμένο. Η προέλευση του σκάνδιου ονόματος προέρχεται από τη λατινική λέξη “scandia” σημαίνοντας Σκανδιναβία.

 

 

Εισαγωγή επιχείρησης:

 

Υψηλός ευρύς της Κίνας Hunan καθιερώθηκε στο έτος 2006. Αφιερωνόμαστε στην έρευνα, να αναπτυχθούμε, την παραγωγή και την πώληση των νέων υλικών. Έχουμε μια βάση παραγωγής με πέρα από την ετήσια ικανότητα 1000mt του κύριου κράματος βάσεων μαγνήσιου, του κύριου κράματος βάσεων αργιλίου, του κύριου κράματος σπάνια γαίας, του κύριου κράματος βάσεων ψευδάργυρου, του καταλύματος κ.λπ. κραμάτων μαγνήσιου, οι οποίοι εφαρμόζονται ευρέως στον τομέα υψηλής τεχνολογίας όπως το αεροδιάστημα, η κατασκευή μηχανών, το electrommunication κ.λπ. Τα προϊόντα μας γίνονται αποδεκτά και αναγνωρίζονται από τους πελάτες παγκόσμιους συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αμερικής, της ανατολικής Ασίας κ.λπ….

 

Η τεχνική ομάδα μας έχει το κύριο σχέδιο και δυνατότητα Ε&Α, μπορούμε να παρέχουμε υψηλό - ποιότητα & σταθερά προϊόντα, και να παρέχουμε επίσης την τεχνική λύση κατά τη διάρκεια της παραγωγής σας και της επεξεργασίας.

 

Πήραμε ένα μέρος σε πολλά προγράμματα Ε&Α στα κολλέγια και τα πανεπιστήμια, και αρχίσαμε τη στρατηγική συνεργασία με πολλές επιχειρήσεις στην Κίνα και στο εξωτερικό.

 

Θεωρήστε ότι είμαστε η κορυφή επιλέγουμε να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας.

Κύριο πλίνθωμα κραμάτων σκάνδιου MG για πρόσθετο MgSc2 MgSc30 1

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Κύριο πλίνθωμα κραμάτων σκάνδιου MG για πρόσθετο MgSc2 MgSc30 θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.