• Υψηλής αντοχής κύριο κράμα σκάνδιου μαγνήσιου μετάλλων σπάνια γαίας
  • Υψηλής αντοχής κύριο κράμα σκάνδιου μαγνήσιου μετάλλων σπάνια γαίας
 • Υψηλής αντοχής κύριο κράμα σκάνδιου μαγνήσιου μετάλλων σπάνια γαίας

  Υψηλής αντοχής κύριο κράμα σκάνδιου μαγνήσιου μετάλλων σπάνια γαίας

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HIGH BROAD
  Πιστοποίηση: ISO
  Αριθμό μοντέλου: MgSc30

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 5kgs
  Τιμή: to be negotiated
  Συσκευασία λεπτομέρειες: MgSc vacuum package
  Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C, D/P
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  Υλικό: Σκάνδιο μαγνήσιου Τύπος: Sc
  Τύπος: MgSc30 Εμφάνιση: Αργυροειδής-γκρίζο μεταλλικό στερεό με διάφορες μορφές (φύλλο, ράβδος, ψεκάζοντας στόχος, φραγμός, κ
  Άλλος: MgSc2 ή MgSc5 Όνομα: Μαγνήσιο (MG) – κύριο κράμα MG-Sc κραμάτων σκάνδιου (Sc) κύριο
  Υψηλό φως:

  High Strength Magnesium Scandium

  ,

  Magnesium Scandium Master Alloy

  ,

  Rare Earth Metal Magnesium Scandium

  Περιγραφή προϊόντων

  Υψηλής αντοχής κύριο κράμα σκάνδιου μαγνήσιου μετάλλων σπάνια γαίας

  Κύρια μεταλλεύματα MgSc30 σπάνια γαίας κραμάτων σκάνδιου μαγνήσιου για το τροποποιημένο κράμα MG

   

   

  Κύριο κράμα μαγνήσιο-σκάνδιου MgSc30

   

  Το μαγνήσιο-σκάνδιο είναι ένα από τα πολυάριθμα κράματα μετάλλων. Τα υψηλά ευρέα προϊόντα κραμάτων είναι διαθέσιμα με διάφορες μορφές όπως η σκόνη, οι φραγμοί, τα πλινθώματα, οι κορδέλλες, τα καλώδια, τα φύλλα, οι ψεκάζοντας στόχοι, τα φύλλα αλουμινίου, και οι μορφές συνήθειας και στις τυποποιημένες και πελάτης-διευκρινισμένες συνθέσεις στοιχείων. Οι μηχανικοί μας μπορούν να παρέχουν τις οδηγίες στην επιλογή ενός κράματος βασισμένου στην προοριζόμενη εφαρμογή. Παρακαλώ ζητήστε από ένα απόσπασμα για να λάβετε ανωτέρω τις πληροφορίες τιμολόγησης βασισμένες στις προδιαγραφές σας.

   

  Σκάνδιο (ατομικό σύμβολο: Sc, ατομικός αριθμός: 21) είναι ένας φραγμός Δ, ομάδα 3, περίοδος 4 στοιχείο με ένα ατομικό βάρος 44.955912. Ο αριθμός ηλεκτρονίων σε κάθε ένα από τα κοχύλια του σκάνδιου είναι [2, 8, 9, 2] και η διαμόρφωση ηλεκτρονίων της είναι [AR] 3d1 4s2. Το πρότυπο Bohr σκάνδιου το άτομο σκάνδιου έχει μια ακτίνα 162 μ.μ. και μια ακτίνα Waals φορτηγών der 216 μ.μ. Το σκάνδιο προβλέφθηκε από Dmitri Mendeleev το 1871 και πραγματικά ανακαλυμμένος και απομονώθηκε από Lars Nilson το 1879. Ένα από τα μέταλλα μετάβασης, σκάνδιο έχει μια αργυροειδής-άσπρη εμφάνιση με στοιχειώδη μορφή του που οξειδώνει κίτρινος ή ροζ επάνω στην επαφή με τον αέρα. Στοιχειώδες ScandiumIt συμπεριλαμβάνεται περιστασιακά στην ταξινόμηση των στοιχείων σπάνια γαίας. Το σκάνδιο βρίσκεται στα συγκεντρωμένα ποσά στα μεταλλεύματα euxenite, gadolinite και thortveitite εντούτοις, λόγω των δυσκολιών κατά την προετοιμασία του μεταλλικού σκάνδιου, το σφαιρικό εμπόριο του καθαρού μετάλλου είναι πολύ περιορισμένο. Η προέλευση του σκάνδιου ονόματος προέρχεται από τη λατινική λέξη “scandia” σημαίνοντας Σκανδιναβία.

   

  Προδιαγραφή

  Στοιχείο Αγνότητα (%) Περιεχόμενο του GD
  HB-18-13 99.9 2 ~ 30%
  HB-18-14 99.99 2 ~ 30%
  HB-18-15 99.9 ή 99.99 Προσαρμοσμένος

   

  Οι κύριοι τεχνικοί δείκτες & οι παράμετροι της υψηλής αντοχής και υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικής σπάνια γαίας τροποποίησαν το κράμα MG

  Εκτατή δύναμη Rm Δύναμη Rp0.2 παραγωγής Επιμήκυνση A5 Σκληρότητα Vickers
  280 - MPA 290 140 - MPA 295 6 – 10% 67 - 63

   

  Εφαρμογή:

  Τα στοιχεία σπάνια γαίας (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ) επίσης έχουν αναμιχθεί επιτυχώς με το MG. Η προσθήκη των στοιχείων σπάνια γαίας (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ) μπορεί να καθαρίσει τα σιτάρια και να αποδυναμώσει την ανισοτροπία για να βελτιώσει την ολκιμότητα των κραμάτων MG. Επιπλέον, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ τα στοιχεία δώστε αφορμή για μια διασπορά των θερμικά σταθερών ιζημάτων με το υψηλό σημείο τήξης (επάνω από 620 °C), μια βελτίωση πέρα από τα ιζήματα του συστήματος MG-ZN που λειώνουν σε περίπου 340°C και έχουν έτσι τη φτωχή θερμική σταθερότητα και εκθέτουν την τάση για καυτό λυσσασμένο.

  Υψηλής αντοχής κύριο κράμα σκάνδιου μαγνήσιου μετάλλων σπάνια γαίας 0

  Τα υψηλά ευρέα υλικά παρέχουν στο μαγνήσιο υψηλής αγνότητας (MG) – κύριο κράμα MG-Sc κραμάτων σκάνδιου (Sc) κύριο την ανταγωνιστική τιμή.

   

  Εισαγωγή επιχείρησης:

   

  Υψηλός ευρύς της Κίνας Hunan καθιερώθηκε στο έτος 2006. Αφιερωνόμαστε στην έρευνα, να αναπτυχθούμε, την παραγωγή και την πώληση των νέων υλικών. Έχουμε μια βάση παραγωγής με πέρα από την ετήσια ικανότητα 1000mt του κύριου κράματος βάσεων μαγνήσιου, του κύριου κράματος βάσεων αργιλίου, του κύριου κράματος σπάνια γαίας, του κύριου κράματος βάσεων ψευδάργυρου, του καταλύματος κ.λπ. κραμάτων μαγνήσιου, οι οποίοι εφαρμόζονται ευρέως στον τομέα υψηλής τεχνολογίας όπως το αεροδιάστημα, η κατασκευή μηχανών, το electrommunication κ.λπ. Τα προϊόντα μας γίνονται αποδεκτά και αναγνωρίζονται από τους πελάτες παγκόσμιους συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αμερικής, της ανατολικής Ασίας κ.λπ….

   

  Η τεχνική ομάδα μας έχει το κύριο σχέδιο και δυνατότητα Ε&Α, μπορούμε να παρέχουμε υψηλό - ποιότητα & σταθερά προϊόντα, και να παρέχουμε επίσης την τεχνική λύση κατά τη διάρκεια της παραγωγής σας και της επεξεργασίας.

   

  Πήραμε ένα μέρος σε πολλά προγράμματα Ε&Α στα κολλέγια και τα πανεπιστήμια, και αρχίσαμε τη στρατηγική συνεργασία με πολλές επιχειρήσεις στην Κίνα και στο εξωτερικό.

   

  Θεωρήστε ότι είμαστε η κορυφή επιλέγουμε να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας.

  Πλίνθωμα κραμάτων MgSc, σκάνδιο μαγνήσιου

   

   

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το lucky@hbnewmaterial.com

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd Υψηλής αντοχής κύριο κράμα σκάνδιου μαγνήσιου μετάλλων σπάνια γαίας θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.