Κίνα Άνοδος μαγνήσιου κατασκευαστής

Ακροφύσιο καρβιδίου βορίου Customzied, μεγάλο B4C καυτό ενθέτων ακροφυσίων που πιέζεται που ανατινάζει

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: High Broad
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: Ένθετο ακροφυσίων
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 20 τεμάχια
Τιμή: Negociated
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 1-30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 500000 PC κάθε χρόνο

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: καρβίδιο βορίου διαδικασία: καυτός που πιέζεται
Πυκνότητα: 2.48g/cm^3 Λέξη-κλειδί: Ανατινάζοντας ακροφύσιο

Περιγραφή προϊόντων

Ακροφύσιο ανατίναξης καρβιδίου βορίου

Το καρβίδιο βορίου είναι εξαιρετικά σκληρό και ανθεκτικό. Είναι ένα ομοιοπολικό υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως στο τεθωρακισμένο δεξαμενών, τις αλεξίσφαιρες φανέλλες και τις σκόνες δολιοφθοράς μηχανών, καθώς επίσης και τις πολυάριθμες βιομηχανικές εφαρμογές. Τα ακροφύσια και τα ένθετα άνθρακα βορίου μας θα σταθούν μέχρι τη δοκιμή του χρόνου επειδή έχουν μια μακρύτερη ζωή και ένα χαμηλότερο κόστος ανά χρήση. Έχουμε τα προϊόντα διαθέσιμα που μπορούν να ξεπεράσουν το καρβίδιο βολφραμίου από 3-10 φορές. Εάν ψάχνετε τα ακροφύσια άνθρακα βορίου, κατόπιν στηριχθείτε σε μας σήμερα!

Σκοπός
 • Ένα ακροφύσιο φυσήματος επιταχύνει τον αέρα και το λειαντικό δεδομένου ότι το μίγμα βγαίνει το τέλος της μάνικας.
 • Η κωνικότητα και το μήκος του κολπίσκου και της εξόδου του ακροφυσίου καθορίζουν το σχέδιο και την ταχύτητα του λειαντικού που βγαίνει το ακροφύσιο.
 • Η σύνθεση του υλικού σκαφών της γραμμής καθορίζει την αντίστασή της στην ένδυση.

 

 

Απαιτήσεις
για τη λειτουργία
 • Τα ακροφύσια ταξινομούνται από τη διάμετρο των στομίων τους στις αυξήσεις 1/16-ίντσας. Ένα Νο 2 ακροφύσιο έχει ένα στόμιο 2/16-ίντσας (1/8-ίντσα), ένα Νο 3 ακροφύσιο έχει ένα στόμιο 3/16-ίντσας, κ.λπ. Το μέγεθος του στομίου ακροφυσίων καθορίζει την κατανάλωση λειαντικών και αέρα.
 • Η κατανάλωση αέρα μετριέται στα κυβικά πόδια ανά λεπτό (cfm) σε μια δεδομένη πίεση. Δείτε τον αέρα και το λειαντικό διάγραμμα κατανάλωσης σε αυτήν την σελίδα.
 • Κατά την επιλογή ενός ακροφυσίου, εξετάστε το ποσό διαθέσιμου αέρα στο cfm, την ικανότητα της μηχανής φυσήματος και της εσωτερικής διαμέτρου της διοχέτευσης με σωλήνες, και το φύσημα και τους εύκαμπτους αεραγωγούς. Για τη βέλτιστη απόδοση, αυτά τα στοιχεία πρέπει να ταξινομηθούν compatibly. Δείτε το διάγραμμα σε αυτήν την σελίδα.
 • Εάν ένα πάρα πολύ μεγάλο ακροφύσιο χρησιμοποιείται, η χαμηλή πίεση φυσήματος και η γρήγορη ένδυση στη μάνικα φυσήματος θα εμφανιστούν. Εάν ένα πάρα πολύ μικρό ακροφύσιο χρησιμοποιείται, η ομαλή ροή μέσων θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

 

 

Κοινό μέγεθος:

Εσωτερική διάμετρος ακροφυσίων
στο χιλ.
Εξωτερική διάμετρος ακροφυσίων
στο χιλ.
Μήκος του ακροφυσίου
στο χιλ.
5,0 22 35
6,0 22 35
7,0 22 35
8,0 22 35
9,5 22 35
11,0 22 35
12,0 22 35

Ακροφύσιο καρβιδίου βορίου Customzied, μεγάλο B4C καυτό ενθέτων ακροφυσίων που πιέζεται που ανατινάζει

 

Περιγραφή της λειτουργίας
 • Ο χειριστής παρεμβάλλει το πλυντήριο ακροφυσίων σε έναν κάτοχο ακροφυσίων ανάδοχος-νημάτων και τις βίδες στο ακροφύσιο, γυρίζοντας το με το χέρι, μέχρι το καθίσματα σταθερά ενάντια στο πλυντήριο.
 • Με όλο το σχετικό εξοπλισμό που συγκεντρώνεται σωστά και δοκιμασμένο, ο χειριστής δείχνει το ακροφύσιο στην επιφάνεια που καθαρίζεται και πιέζει τη λαβή τηλεχειρισμού για να αρχίσει.
 • Ο χειριστής κρατά το ακροφύσιο 18 έως 36 ίντσες από την επιφάνεια και το κινεί ομαλά σε ένα ποσοστό που παράγει την επιθυμητή καθαρότητα. Κάθε πέρασμα πρέπει να επικαλύψει ελαφρώς.
 • Ο χειριστής πρέπει να αντικαταστήσει το ακροφύσιο μόλις φορέσει το στόμιο την 1/16-ίντσα πέρα από το αρχικό μέγεθός του.

 

Υπηρεσία
 • Τα προσφερθε'ντα αγαθά είναι όλα αρίστης ποιότητας και νέα.
 • Εάν υπάρχει οποιοδήποτε επιπλέον πληροφορίες που απαιτείτε δεν διστάζει να μας έρθει σε επαφή με.

 

Δεχόμαστε επίσης προσαρμοσμένος!

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά