Κίνα Άνοδος μαγνήσιου κατασκευαστής

Εξωθημένη άνοδος μαγνήσιου κορδελλών ASTM B843 για τη χρήση σε ένα πλήθος εφαρμογών προστασίας

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HB
Πιστοποίηση: ASTM B843
Αριθμό μοντέλου: MgMn
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: πόδια 1000
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Η άνοδος κορδελλών MAG μέσα η περίπτωση ή ως αίτημα
Χρόνος παράδοσης: 1FCL: 14 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, D/A, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 5000MT/YEAR

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: MAG Τύπος: MgMn
Πρότυπο: ASTM B843 Λέξη-κλειδί: Εξωθημένη άνοδος κορδελλών MAG
Εφαρμογές: Οι άνοδοι κορδελλών κατασκευάζονται στο 3/8» Χ 3/4» τις εύκαμπτες σπείρες που μπορούν να διαμορφωθού όνομα: Άνοδος μαγνήσιου

Περιγραφή προϊόντων

Άνοδος κορδελλών μαγνήσιου

Μέγεθος 3/8» Χ 3/4» + ‐ 0,015» ορθογώνιο, γωνίες 1/8» ακτίνας

Διάμετρος 0,135 καλωδίων πυρήνων»

Καλώδιο πυρήνων κεντρικότητας <1>

Περ. βάρος 0,243 lb./ft

Διαθεσιμότητα συσκευασίας 1,000ft ρόλοι ή περικοπή στο μήκος

Πιθανό ‐ 1.7V Cu/CuSO4

Ικανότητα 500 Amp hrs/lb λ.

Χαρακτηριστικό ρεύμα στο νερό της θάλασσας 0,73 amps/ft

Χαρακτηριστικό ρεύμα στο χώμα (5.000 3 milliamps/ft

Χαρακτηριστικό ρεύμα στο νερό 0,9 milliamps/ft

 

Η εξωθημένη κορδέλλα ανόδων μαγνήσιου είναι ένα εύκαμπτο υλικό ανόδων που χρησιμοποιείται γενικά στο υψηλό νερό ή το χώμα ειδικής αντίστασης.

Λόγω της μεγαλύτερης επιφάνειας της κορδέλλας στο δελτίο τροφίμων βάρους, η κορδέλλα μαγνήσιου μπορεί να παρέχει τα υψηλότερα τρέχοντα αποτελέσματα όταν συγκρίνονται με άλλες ανόδους μαγνήσιου.

 

Οι άνοδοι μαγνήσιου έχουν την υψηλότερη ικανότητα προστασίας οποιουδήποτε γαλβανικού υλικού. Ενώ αυτές οι άνοδοι ο συνηθέστερα χρησιμοποιούνται στη μορφή απορριμμάτων, ορισμένες δομές μπορούν να προστατευθούν αποτελεσματικότερα μέσω της χρήσης των εξωθημένων διαμορφώσεων μαγνήσιου. Οι εξωθημένες άνοδοι μαγνήσιου έχουν τις υψηλές αναλογίες επιφάνειας και μήκους σε σχέση με το διατομικό μέγεθος. Αυτό επιτρέπει σε αυτές τις ανόδους για να παραδώσει ένα υψηλότερο ρεύμα ανά βάρος από χυτές τις πρότυπα ανόδους μαγνήσιου. Με την παροχή πιό τρέχοντος, οι εξωθημένες άνοδοι μπορούν να παραδώσουν την αποτελεσματική προστασία στις δομές που θάβονται στα υψηλά χώματα ειδικής αντίστασης.

 

Οι άνοδοι κορδελλών κατασκευάζονται στο 3/8» Χ 3/4» τις εύκαμπτες σπείρες που μπορούν να διαμορφωθούν εύκολα για τη χρήση σε ένα πλήθος εφαρμογών προστασίας. Οι άνοδοι κορδελλών κατασκευάζονται σε ένα υψηλό πιθανό κράμα (Galvoline) που παρέχει 1,6 ‐ 1,7 βολτ που οδηγούν τη δυνατότητα. Οι άνοδοι κορδελλών κατασκευάζονται με έναν στερεό πυρήνα χάλυβα στο κέντρο της ανόδου. Αυτός ο πυρήνας διανέμει το ρεύμα ομοιόμορφα μέσω της ανόδου για να αποτρέψει την υπερβολική απαλλαγή κοντά στο τέλος σύνδεσης.

 

Χαρακτηριστικές εφαρμογές

Οι εξωθημένες άνοδοι μαγνήσιου είναι καταλληλότερες για τις δομές που θάβονται ή που καταδύονται στους υψηλούς ηλεκτρολύτες ειδικής αντίστασης. Οι διαμορφωμένες ράβδος άνοδοι, με τις μικρές διαμέτρους τους, χρησιμοποιούνται συχνά στους εμπορικούς και βιομηχανικούς θερμοσίφωνες και τις δεξαμενές αποθήκευσης, ή οδηγούνται στο έδαφος για να προστατεύσουν τις μετώπες υπηρεσιών αερίου. 

 

Σύνθεση

Η υψηλή ευρεία άνοδος κορδελλών κατασκευάζεται με την υψηλής τάσης σύνθεση παραγωγής. Στα περισσότερα περιβάλλοντα, η δυνατότητα οξείδωσης είναι 1,6 έως 1,7 βολτ για (όσον αφορά ένα ηλεκτρόδιο αναφοράς θειικού άλατος χαλκού χαλκού ‐). αυξήσεις ωδών. Οι τρέχουσες ικανότητες για τις υψηλές ευρείες ανόδους κυμαίνονται από 450 έως 550 ώρες αμπέρ ανά λίβρα, που εξαρτάται πρώτιστα από το λειτουργούν ποσοστό (πυκνότητα ρεύματος ανόδων).

Εξωθημένη άνοδος μαγνήσιου κορδελλών ASTM B843 για τη χρήση σε ένα πλήθος εφαρμογών προστασίας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το lucky@hbnewmaterial.com

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά