Κίνα Άνοδος μαγνήσιου κατασκευαστής

εδαφολογικές άνοδοι μαγνήσιου σωληνώσεων ανόδων μαγνήσιου 9.5*19mm με το καλώδιο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HB magnesium ribbon anode
Πιστοποίηση: DNV
Αριθμό μοντέλου: Άνοδος κορδελλών μαγνήσιου ASTM
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 ΜΕΤΡΑ
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Άνοδος κορδελλών μαγνήσιου στην παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 20MT: 14 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, πιστωτική κάρτα, PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: 5000MT/YEAR

Λεπτομερής ενημέρωση

ΆΝΟΔΟΣ ASTM: Άνοδος κορδελλών μαγνήσιου Άνοδος μαγνήσιου: άνοδοι φλουδών μαγνήσιου
προσυσκευάημένη άνοδος μαγνήσιου: άνοδος μαγνήσιου με το καλώδιο Άνοδος μαγνήσιου AZ63: η άνοδος μαγνήσιου az63 για το γλυκό νερό καθοδικό προστατεύει
Χρήση: Εξωθημένη θυσιαστική άνοδος κορδελλών μαγνήσιου για το καθοδικό σύστημα προστασίας γεια-δυνατότητα και χ-1: εδαφολογικές άνοδοι μαγνήσιου
Άνοδος MG: Οι άνοδοι κορδελλών MG χρησιμοποιούνται για την καθοδική προστασία των sleeved σωληνώσεων, δεξαμενές Άνοδος κορδελλών μαγνήσιου: άνοδος κορδελλών μαγνήσιου για τη σωλήνωση
Εξωθημένη άνοδος κορδελλών μαγνήσιου: Εξωθημένη θυσιαστική άνοδος κορδελλών μαγνήσιου για το καθοδικό σύστημα προστασίας

Περιγραφή προϊόντων

Οι άνοδοι κορδελλών MG χρησιμοποιούνται για την καθοδική προστασία των sleeved σωληνώσεων, δεξαμενές και pipenetworks και στηρίζοντας τα πλέγματα φρουρώντας ενάντια στη βαριά τρέχουσα παρέμβαση, και την προσωρινή καθοδική προστασία των σωληνώσεων.

 

Χημική σύνθεση:

Προσδιορισμός Al ZN ΜΝ Φε Νι $cu Si MG
MG-ΜΝ <0> - 0.5-1.30 <0> <0> <0> - ισορροπία
MG <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> >99.95
AZ31 5.30-6.70 0.7-1.3 0,20 ανώτατο 0,005 ανώτατα 0,01 ανώτατο 0,001 ανώτατα 0,05 ανώτατο  

 

Οι άνοδοι μαγνήσιου έχουν την υψηλότερη ικανότητα προστασίας οποιουδήποτε γαλβανικού υλικού. Ενώ αυτές οι άνοδοι ο συνηθέστερα χρησιμοποιούνται στη μορφή απορριμμάτων, ορισμένες δομές μπορούν να προστατευθούν αποτελεσματικότερα μέσω της χρήσης των εξωθημένων διαμορφώσεων μαγνήσιου. Οι εξωθημένες άνοδοι μαγνήσιου έχουν τις υψηλές αναλογίες επιφάνειας και μήκους σε σχέση με το διατομικό μέγεθος. Αυτό επιτρέπει σε αυτές τις ανόδους για να παραδώσει ένα υψηλότερο ρεύμα ανά βάρος από χυτές τις πρότυπα ανόδους μαγνήσιου. Με την παροχή πιό τρέχοντος, οι εξωθημένες άνοδοι μπορούν να παραδώσουν την αποτελεσματική προστασία στις δομές που θάβονται στα υψηλά χώματα ειδικής αντίστασης.

Υψηλές ευρείες προσφορές μια πλήρης-γραμμή εξωθημένων ανόδων μαγνήσιου και με μορφές ράβδων και κορδελλών. Οι άνοδοι ράβδων είναι διαθέσιμες σε ένα κράμα που παρέχει τα 1.4-1.5 βολτ που οδηγούν τη δυνατότητα (Galvorod). Εφοδιάζονται με ποικίλες επιλογές σύνδεσης και προσφέρονται στις πολυάριθμες διαμέτρους. Οι άνοδοι κορδελλών κατασκευάζονται στο 3/8» Χ 3/4» τις εύκαμπτες σπείρες που μπορούν να διαμορφωθούν εύκολα για τη χρήση σε ένα πλήθος εφαρμογών προστασίας. Οι άνοδοι κορδελλών κατασκευάζονται σε ένα υψηλό πιθανό κράμα (Galvoline) που παρέχει 1,6 - 1,7 βολτ που οδηγούν τη δυνατότητα.

Και οι άνοδοι ράβδων και κορδελλών κατασκευάζονται με έναν στερεό πυρήνα χάλυβα στο κέντρο της ανόδου. Αυτός ο πυρήνας διανέμει το ρεύμα ομοιόμορφα μέσω της ανόδου για να αποτρέψει την υπερβολική απαλλαγή κοντά στο τέλος σύνδεσης.

 

εδαφολογικές άνοδοι μαγνήσιου σωληνώσεων ανόδων μαγνήσιου 9.5*19mm με το καλώδιο

Λουρίδα μαγνήσιου κορδελλών κραμάτων μαγνήσιου

 

Κράματα υψηλής επίδοσης που είναι electrochemically αντιδραστικά και παράγουν τις πολύ υψηλότερες τάσεις κυττάρων. Αυτό οδηγεί στη γρήγορη ενεργοποίηση και το σύντομο transience τάσης στη μετατροπή μεταξύ των φορτίων, που καθιστούν τα καταλληλότερα για τις υψηλές ζητήσεις που απαιτούνται για τα militaryapplications. Οι χημικοί και μεταλλουργικοί όροι όλων αυτών των κραμάτων που ελέγχονται arecarefully για να παρέχουν τις βέλτιστες ιδιότητες.

Αρχικό υλικό:

 

AZ31 το φύλλο ανοπτείται και κυλιέται ισιωμένος.

 

AZ31 και κουλουριασμένη η AZ61 λουρίδα είναι διαθέσιμη όπως-κατασκευασμένη ή ανοπτημένη στην επιλογή του χρήστη.

 

Μέγεθος:

Μέγιστο φύλλο width115MM

Ελάχιστο πάχος 0.5MM φύλλων

 

 

Όνομα Κορδέλλα μαγνήσιου
Βαθμός ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ (%)
Ακαθαρσία, ≤ Συνολική ακαθαρσία
MG Φε Si Νι $cu Al CL ΜΝ 0,05
MG 99,95 99.95 0,004 0,01 0,001 0,002 0,01 0,003 0,01
Παρατήρηση

Μέγεθος διαμέτρων: 4mm ή 6mm

Παράδοση: γρήγορη αποστολή

Συσκευασία: ΣΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ Η ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΠΑΛΕΤΑ

 

 

Οι μηχανικές ιδιότητες στη θερμοκρασία δωματίου:

 

Υλική θέση Εκτατή κατεύθυνση Δύναμη παραγωγής (MPA) Εκτατός (MPA) Επιμήκυνση %
Hot-rolled κράτος Κατεύθυνση κυλίσματος 260 280 9.5
Hot-rolled κράτος Οριζόντιος 274 300 8.5
Ανοπτημένος Κατεύθυνση κυλίσματος 198 254 20
Ανοπτημένος Οριζόντιος 186 250 21.5

 

 

Ηλεκτρομαγνητικό προστατευτικό κάλυμμα:

 

Μέθοδος

Αγώγιμο στρώμα

Πάχος (μm)

Ειδική αντίσταση

(Ohm/sq.)

Προστατευτικό κάλυμμα

Αποτελεσματικότητα (DB)

Ψεκασμός/πλαστικά τόξων ψευδάργυρου 12~25 0,03 50~60
Ψεκασμός/πλαστικό φλογών ψευδάργυρου 25 4.0 50~60
Νικέλιο-ακρυλικά χρώμα/πλαστικά 50 0.5~2.0 30~75
Ψεκάζοντας πλαστικά καθόδων 0,75 2.5 70~90
Επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση πλαστικά 0,75 0,1 85
Ιονικά πλαστικά επένδυσης 1.0 0,01 50
Κενά πλαστικά Metalizing 1.25 5~10 50~70
Αγώγιμα πλαστικά 2000~3000 75~100 50
AZ91D-MG κράμα Al 800~1500 0,04 90~110
Εφαρμογή


Η άνοδος μαγνήσιου χαρακτηρίζεται από τη μικρή πυκνότητα, τη μεγάλη ηλεκτρική ικανότητα θεωρίας, το χαμηλό πιθανό αρνητικό ποσοστό πόλωσης και τη μεγάλη οδηγώντας τάση για το σίδηρο και το χάλυβα (> 0,6 Β).

 

Η θυσιαστική άνοδος μαγνήσιου είναι κατάλληλη για την προστασία των τμημάτων μετάλλων στο χώμα και το νερό, όπου η ηλεκτρική ειδική αντίσταση είναι υψηλότερη.

 

Η άνοδος μαγνήσιού μας χρησιμοποιείται κυρίως για το αντιδιαβρωτικό των θαμμένων σωληνώσεων, των χερσαίων πλατφορμών, των τεράστιων λεβήτων και των δομών χάλυβα.

 

 

Πιάτο εκτύπωσης με τη χαρακτική που σφραγίζει τη διακοσμητική βιομηχανία του /military κατασκευής φύλλων κοχυλιών μπαταριών mg μερών αυτοκινήτου 3c, άνοδος κτυπήματος για το θαλάσσιο νερό/, το κοχύλι οργάνων και μετρητών

 

 

άνοδος mg ανόδων κορδελλών μαγνήσιου 9.5*19mm για το CP

 

Πληροφορίες επιχείρησης

Η επιχείρησή μας ονομάζεται υψηλού ευρύ της Κίνας Hunan, καθιερώθηκε στο έτος 2006. Αφιερωνόμαστε στην έρευνα, να αναπτυχθούμε, την παραγωγή και την πώληση των νέων υλικών. Το γραφείο πωλήσεων βρίσκεται στο Τσάνγκσα, Κίνα. Η βάση κατασκευής βρίσκεται στην επαρχία Henan και Shanxi, που με πέρα από την ετήσια ικανότητα 5000mt του κύριου κράματος βάσεων μαγνήσιου, οι άνοδοι μαγνήσιου, άνοδοι αργιλίου, άνοδοι ψευδάργυρου, κύριο κράμα βάσεων αργιλίου, κύριο κράμα σπάνια γαίας, κύριο κράμα βάσεων ψευδάργυρου, κατάλυμα κραμάτων μαγνήσιου, προώθησαν τη βιομηχανική κεραμική, και άλλα νέα υλικά, οι οποίες εφαρμόζονται ευρέως στον τομέα υψηλής τεχνολογίας όπως το αεροδιάστημα, η κατασκευή μηχανών, το electrommunication, κ.λπ. Τα προϊόντα μας γίνονται αποδεκτά και αναγνωρίζονται από τους πελάτες παγκόσμιους συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αμερικής, της ανατολικής Ασίας κ.λπ….

Η τεχνική ομάδα μας έχει το κύριο σχέδιο και δυνατότητα Ε&Α, μπορούμε να παρέχουμε υψηλό - ποιότητα & σταθερά προϊόντα, και να παρέχουμε επίσης την τεχνική λύση κατά τη διάρκεια της παραγωγής σας και της επεξεργασίας.

Πήραμε ένα μέρος σε πολλά προγράμματα Ε&Α στα κολλέγια και τα πανεπιστήμια, και αρχίσαμε τη στρατηγική συνεργασία με πολλές επιχειρήσεις στην Κίνα και στο εξωτερικό.

Θεωρήστε ότι είμαστε η κορυφή επιλέγουμε να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας.

 

Γραφείο πωλήσεων:

εδαφολογικές άνοδοι μαγνήσιου σωληνώσεων ανόδων μαγνήσιου 9.5*19mm με το καλώδιο

Εργαστήριο:

άνοδος mg ανόδων κορδελλών μαγνήσιου 9.5*19mm για το CP

Αποθήκη εμπορευμάτων:

άνοδος mg ανόδων κορδελλών μαγνήσιου 9.5*19mm για το CP

Εργαστήριο:

άνοδος mg ανόδων κορδελλών μαγνήσιου 9.5*19mm για το CP

 

Τυχερός

το highbroad1@vip.163.com 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά