• Καθαρές πιάτο κραμάτων μαγνήσιου MG 99,9% AZ31/φύλλο/πλάκα MnE21 ZK60 WE43 AZ91D
  • Καθαρές πιάτο κραμάτων μαγνήσιου MG 99,9% AZ31/φύλλο/πλάκα MnE21 ZK60 WE43 AZ91D
Καθαρές πιάτο κραμάτων μαγνήσιου MG 99,9% AZ31/φύλλο/πλάκα MnE21 ZK60 WE43 AZ91D

Καθαρές πιάτο κραμάτων μαγνήσιου MG 99,9% AZ31/φύλλο/πλάκα MnE21 ZK60 WE43 AZ91D

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: High Broad or OEM
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: WE43 WE54 WE75 WE94 ZK60

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 κλ
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στο χαρτοκιβώτιο, στην παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 100 κλ: 7 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 100MT/μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Άλλο όνομα: Το κράμα μαγνήσιου λεπταίνει εξαιρετικά το φύλλο Υλικό: Φύλλο MG
Εφαρμογή: CNC χάραξη, αποτύπωση σε ανάγλυφο, χάραξη, σφράγιση Τύπος: Καυτός ρόλος, που εξωθούνται, χυτός, χυτός & ρόλος
Επιφάνεια: Γυαλισμένος Βιομηχανικός: 3C προϊόντα, υπολογιστής, εκτύπωση, κάμερα, κινητό τηλέφωνο
Υψηλό φως:

Πιάτο φύλλων μετάλλων

,

Πιάτο χάραξης μαγνήσιου

Περιγραφή προϊόντων

Καθαρές πιάτο κραμάτων μαγνήσιου MG 99,9% AZ31/φύλλο/πλάκα MnE21 ZK60 WE43 AZ91D

 

Το φύλλο και η πλάκα κραμάτων μαγνήσιου έχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως η χαμηλή πυκνότητα, η υψηλή συγκεκριμένη δύναμη, το καλό ηλεκτρομαγνητικό προστατευτικό κάλυμμα, η εύκολη επεξεργασία και η καλή εκτέλεση απόσβεσης, γίαυτό ευρέως χρησιμοποιημένος σε πολλούς τομείς όπως η αεροδιαστημική, αυτοκινητική κατασκευή, τα αυτοκινητικά, ηλεκτρονικά προϊόντα, κ.λπ. Λόγω του χαμηλού σημείου τήξης, χημική φύση, ο καθαρισμός του κράματος είναι ένα πρόβλημα η στενός-συσκευασμένη το ίδιο εξαγωνική δομή μαγνήσιου, λιγότερη ολίσθηση, απόδοση παραμόρφωσης θερμοκρασίας δωματίου είναι φτωχή, να πάρει τις καλές ιδιότητες παραμόρφωσης του φύλλου κραμάτων μαγνήσιου και η πλάκα, χρόνοι του κυλίσματος, που κάνει το κόστος επεξεργασίας είναι υψηλή. Αυτοί οι δύο παράγοντες κλειδί περιορίζουν το φύλλο κραμάτων μαγνήσιου και την πλάκα της προώθησης και της εκλαΐκευσης οι τρέχουσες στρατιωτικές και ειδικές βιομηχανίες έχουν τις εφαρμογές μικρού ποσού μαγνήσιου κραμάτων φύλλων και πλακών.

Μετά από να καταβάλουμε προσπάθεια πολλών ετών να αναπτυχθούμε και την πρακτική των πιάτων μαγνήσιου, βρήκαμε ήδη το ειδικό σύστημα και την τεχνική διαδρομή μας. Το σκεφτήκαμε μόνο η καθαρή πρώτη ύλη μπορούμε να κάνουμε την καλύτερη ποιότητα των πιάτων. Η τεχνολογία κυλίσματος πλακών είναι ο πυρήνας της τεχνολογίας συντριβής σιταριού. Έχουμε χρησιμοποιήσει τη χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητική ημισυνεχή μέθοδο ρίψης για το κατάλυμα κραμάτων μαγνήσιου, στην προετοιμασία του πιάτου κραμάτων μαγνήσιου και του καταλύματος πλακών, και βελτιωνόμαστε συνεχώς και τελειοποιούμε Κενό μετά από τον ίσο σχηματισμό εξώθησης καναλιών γωνιακό της λουρίδας πιάτων κραμάτων μαγνήσιου Το πιάτο με τον πολυδιαυλικό χρόνο μετά από το ισόθερμο κύλισμα, μπορεί να διαμορφώσει τη καλή απόδοση του πιάτου κραμάτων μαγνήσιου και της πλάκας.

 

Μια λουρίδα του υλικού μετάλλων που παρέχεται σε έναν ρόλο που έχει έναν μεγάλο λόγο διάστασης. Μια λουρίδα που έχει ένα πλάτος μεγαλύτερο από 600 χιλ. αναφέρεται ως υλικό πλατιών λωρίδων, και λουρίδα που έχει ένα πλάτος μεγαλύτερο από 600 χιλ. αναφέρεται ως στενή λουρίδα. Το πάχος λουρίδων μπορεί να είναι τόσο λεπτά όπως 0,001 χιλ. Η λουρίδα παράγεται με μια μέθοδο καυτού κυλίσματος ή μια μέθοδο κρύου κυλίσματος. Η λουρίδα που παράγεται με τη μέθοδο καυτού κυλίσματος έχει ένα μεγάλο πάχος, και η μέθοδος κρύου κυλίσματος μπορεί να λάβει τα πλεονεκτήματα που η μέθοδος καυτού κυλίσματος δεν μπορεί να λάβει, και μπορεί να παραγάγει μια λεπτύτερη λουρίδα μετρητών με την υψηλή ποιότητα επιφάνειας, το ακριβές μέγεθος, και τις υψηλές μηχανικές ιδιότητες.

Η λουρίδα μπορεί να θεωρηθεί ως χάλυβας με ένα πλάτος μικρότερο από αυτό του φύλλου, και η μορφή, η μέθοδος παραγωγής και η χρήση της είναι βασικά οι ίδιες με εκείνους του φύλλου.

 

 

 Με ελάτε σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες:

 

 Vivian Jiang

 

 Διεθνές μάρκετινγκ & διευθυντής πωλήσεων

 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το vivian@hbnewmaterial.com 

 Τηλ.:  +86-731-85717705

 Fax: +86-731-85716569

 Κινητός/whatsapp: +86-139-7488-3816

 Skype: vivian.jjy

 

 

 

 Άλλα προϊόντα εσείς μπορούν να έχουν τα ενδιαφέροντα:

 

 Εξωθημένο ZK60 πιάτο κραμάτων μαγνήσιου

 AZ31B CNC πιάτο

 AZ91D πιάτο χάραξης

Διαλύοντας μαγνήσιο που χρησιμοποιείται στην πετρελαιοφόρο περιοχή

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Καθαρές πιάτο κραμάτων μαγνήσιου MG 99,9% AZ31/φύλλο/πλάκα MnE21 ZK60 WE43 AZ91D θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.