Πώς κάνουμε για να κρατήσουμε το χρηματοκιβώτιο από covid-19

March 24, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς κάνουμε για να κρατήσουμε το χρηματοκιβώτιο από covid-19

Ι. μειώστε τις υπαίθριες δραστηριότητες όσο το δυνατόν περισσότερο

 

1.Avoid περιοχές επίσκεψης όπου η ασθένεια είναι επικρατούσα.

 

2. Συστήνεται να γίνουν οι λιγότερες επισκέψεις στους συγγενείς και φίλους και να δειπνήσουν μαζί κατά τη διάρκεια της επιδημικών πρόληψης και του ελέγχου, και μένει στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

3. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις επισκέψεις στις συσσωρευμένες δημόσιες περιοχές, ειδικά θέσεις του φτωχού εξαερισμού, όπως τα δημόσια λουτρά, τα καυτά ελατήρια, οι κινηματογράφοι, οι φραγμοί Διαδικτύου, τα καραόκε, οι λεωφόροι αγορών, το λεωφορείο/οι σταθμοί τρένου, οι αερολιμένες, τα τερματικά πορθμείων και τα κέντρα έκθεσης, κ.λπ.

 

ΙΙ. προσωπική υγιεινή προστασίας και χεριών

 

1. Συνιστάται μια το μάσκα να φοριέται κατά έξοδο. Μια χειρουργική ή μάσκα N95 θα φορεθεί κατά την επίσκεψη των δημόσιων περιοχών, νοσοκομεία ή το λήψη του δημόσιου μέσου μεταφοράς.

 

2.Keep τα χέρια σας που αποστειρώνονται. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα δημόσιες αντικείμενα και τις περιοχές μερών δημόσια. Μετά από να επιστρέψει από τις δημόσιες περιοχές, η κάλυψη του βήχα σας, χρησιμοποίηση του χώρου ανάπαυσης, και πριν από τα γεύματα, παρακαλώ πλένει τα χέρια σας με το σαπούνι ή το υγρό σαπούνι κάτω από το τρεχούμενο νερό, ή οινοπνευματώδες sanitizer χεριών χρήσης. Αποφύγετε το στόμα, τη μύτη ή τα μάτια σας όταν είστε αβέβαιοι εάν τα χέρια σας είναι καθαρά ή όχι. Καλύψτε το στόμα και τη μύτη σας με τον αγκώνα σας όταν sneeze ή βήχας.

 

ΙΙΙ. έλεγχος υγείας και επιδίωξη της ιατρικής παρακολούθησης

 

1. Ελέγξτε τις συνθήκες υγιεινής των οικογενειακών μελών σας και οι ίδιοι. Μετρήστε τις θερμοκρασίες σας όταν αισθάνεστε όπως την κατοχή ενός πυρετού. Εάν έχετε το παιδί στο σπίτι, αγγίξτε το μέτωπο του παιδιού το πρωί και τη νύχτα. Μετρήστε τη θερμοκρασία του παιδιού σε περίπτωση πυρετού.

 

2. Φορέστε μια μάσκα και επιδιώξτε τη ιατρική παρακολούθηση στα κοντινά νοσοκομεία σε περίπτωση ύποπτων συμπτωμάτων. Πηγαίνετε στο ιατρικό όργανο εγκαίρως σε περίπτωση ύποπτων συμπτωμάτων σχετικά με την πνευμονία που προκαλείται από το νέο coronavirus βρίσκεται. Τέτοια συμπτώματα περιλαμβάνουν τον πυρετό, βήχας, pharyngalgia, θωρακικός κίνδυνος, δύσπνοια, απαλά φτωχή όρεξη, feebleness, ήπιος λήθαργος, ναυτία, διάρροια, πονοκέφαλος, παλμός, επιπεφυκίτιδα, απαλά επώδυνο άκρο ή οι ραχιαίοι μυ'ες, κ.λπ. προσπαθούν να αποφύγουν το μετρό, το λεωφορείο και άλλες δημόσιο μέσο μεταφοράς και επίσκεψη συσσωρευμένες περιοχές. Πέστε στο γιατρό το ταξίδι και την ιστορία κατοικιών σας στις επιδημικές περιοχές, και ποιους συναντήσατε αφότου πήρατε την ασθένεια. Συνεργαστείτε με το γιατρό σας στις σχετικές ερωτήσεις.

 

IV. κρατήστε τις καλές συνήθειες υγιεινής και υγείας

 

1. Συχνά ανοίξτε τα παράθυρα του σπιτιού σας για τον καλύτερο εξαερισμό.

 

2. Μην μοιραστείτε τις πετσέτες με τα οικογενειακά μέλη σας. Κρατήστε το σπίτι και το επιτραπέζιο σκεύος σας καθαρά. Ήλιος-θεραπεία τα ενδύματα και τα παπλώματά σας συχνά.

 

3. Μην φτύστε. Τυλίξτε την προφορική και ρινική έκκρισή σας με τον ιστό και την ρίξτε σε ένα καλυμμένο σκουπιδοτενεκές.

 

4. Ισορροπήστε τη διατροφή και την άσκησή σας συγκρατημένα.

 

5. Μην αγγίξτε, μην αγοράστε ή φάτε τα άγρια ζώα (gamey). Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αγορές που πωλούν τα ζωντανά ζώα.

 

6. Προετοιμάστε το θερμόμετρο, τις χειρουργικές ή μάσκες N95, το εσωτερικό απολυμαντικό και άλλες προμήθειες στο σπίτι.