Η Κίνα-Αφρική οικονομική και εμπόριο EXPO Hunan

July 4, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Κίνα-Αφρική οικονομική και εμπόριο EXPO Hunan

Η Κίνα-Αφρική οικονομική και το εμπόριο EXPO είναι μια έκθεση που υποστηρίζεται από κοινού από το Υπουργείο εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και της Hunan κυβέρνησης των επαρχιακών ανθρώπων. Έχει εγκατασταθεί πολύ Hunan και κρατιέται κάθε δύο έτη. Το EXPO είναι μια νέα πλατφόρμα για την εφαρμογή του φόρουμ συνεργασίας Κίνα-Αφρική οικονομικές και εμπορικές πρωτοβουλίες και ένα νέο παράθυρο για τοπική οικονομική και εμπορική συνεργασία. Με το θέμα «της συνεργασίας και της win-win, πραγματικής προώθησης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων Κίνα-Αφρική», το EXPO εστιάζει στο εμπόριο, τη γεωργία, την επένδυση και τη χρηματοδότηση, τα συνεταιριστικά πάρκα, την υποδομή και άλλους τομείς. Έχει έναν τομέα έκθεσης 48.000 τετραγωνικών μέτρων σε οκτώ περιοχές έκθεσης.


Στις 9 Ιανουαρίου 2019, η πρώτη Κίνα-Αφρική οικονομική και η διάσκεψη προώθησης εμπορικού EXPO διοργανώθηκαν στο Πεκίνο. Από τις 27 ως τις 29 Ιουνίου 2019, η πρώτη Κίνα-Αφρική οικονομική και το εμπόριο EXPO θα πραγματοποιηθούν στο Τσάνγκσα, Hunan. [1-3]


Στις 29 Ιουνίου 2019, η πρώτη τριών ημερών οικονομική και εμπορική έκθεση Κίνα-Αφρική τελείωσε στο Τσάνγκσα. Κατά τη διάρκεια του EXPO, η Κίνα και η Αφρική υπέγραψαν συνολικά 84 έγγραφα συνεργασίας που καλύπτουν το εμπόριο, την επένδυση, την υποδομή, τη γεωργία, την κατασκευή, την αεροπορία, τον τουρισμό και άλλους τομείς, που περιλαμβάνουν ένα ποσό 20,8 δισεκατομμύριο αμερικανικών δολαρίων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Κίνα-Αφρική οικονομική και εμπόριο EXPO Hunan  0